Saturday, 29 October 2011

BiLa TaK CanTiK.... SeMuA OranG TaK NaK ~~

assalamualaikum semua..

kita lupakan entri yang sebelum nih..

'aku tak cantik.. sape la nak kat aku nih kan'
ayat tacink yang korang pernah dan selalu akan dengar..
soalan : perlu ke kita feel mcm tuh ?????
 kemooon lar....
tp yang nie lain cerita pulak..

'blog aku tak cantik.. sape nak tolong aku?? '
urmm.. maybe ayat sediiiihhh nie korang tak pernah dengar tapi sekarang korang akan dengar..

TOLONGGG !! MACAM MANA NAK CANTIKKAN BLOG...
aku perlukan pertolongan korang semua... :(  
 

Saturday, 22 October 2011

iyee iyee aku up-date lar nih..


assalamualaiku pembuka bicara..hehe

'yang pipah asyik salam perkenalan je, tak update ape2 pon'
 
hmm... bukan taknak update tapi keadaan tak mengizinkan...
byk masalah yang dah berlaku.. korang sume mne tau..
first.. mcm mne pulak aku boleh lupe password...
second.. bila da ade password, berukband pulka buat hal.. haish..
so.. sekarang aku tgh update la nie.. kalau korang tak baca siap lah xpiaclly to faten afiqah..

'masih ada jurang di antara kita'

 
to be continue.... hehehe
 bye..




Saturday, 8 October 2011

BaRu HeNDaK BeRMuLa ~~

assalamualaikum semua...
erm.. tepat pukul 08.41 am.. wujudlah satu blog dalam dunia blogger yang serba popular ini..
 kalau dah ada blog nih.. boleh lah eyfa lepaskan perasaan kan :)
ehehehe... n takpayah nak lepaskan perasaan kat dalam fb lagi...
btw eyfa nak ucapkan salam taaruf dan salam berkenalan untuk semua warga yang dah ada blog..
hope kita boleh berkongsi ilmu, idea dan gosip yang sihat.. hahaha.
assalamualaikum...